Vadétel cikkek

Szarvas és vaddisznó pörkölt tarhonyával
Ez az, amikor tobzódhatunk az igazi, őszi vadízekben! A DoQ november minden csütörtökén 17 órakor vadételeket készít hókusz-pókuszok nélkül! Nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis szeretet a vadhúsok iránt! A vadhúsok pedig megérdemlik, mert egészségesek, finomak. Ha ügyes vagy, olvad a szádban!

Tűzdelt vaddisznócomb mangós chilimártásban, lencsefánkkal
Ehhez a recepthez kétségkívül idő kell, de jó munkaszervezéssel azért nem annyi, mint első pillanatra tűnik. A ráfordított munkának viszont meglesz a gyümölcse: egy különleges és harmonikus gasztronómiai élmény.

Vörösboros őzpörkölt dödöllével
Az ismét egyre népszerűbb dödölle önmagában, tejföllel is finom, köretként pedig kiválóan illik vadételekhez, például az őzpörkölthöz is.

A lakás legveszélyesebb pontjai
Sajnos a balesetek egy része a legnagyobb körültekintés mellett sem előzhető meg, valamiért "úgy kell történnie", de azok, amelyeknél utólag már okos az ember, megelőzhetők lettek volna.