Vadhús cikkek

Tejfölös, paprikás szarvas ragu
A vadhús bár elég közkedvelt alapanyag, hozzájutni azonban nem túl egyszerű. Ha időnként szert tudunk tenni egy kis apróhúsra, egy jó tejfölös ragu biztosan kikerekedik belőle.

Erdei gombás vadnyúl comb
A vadnyúl igazi csemege, nem jutunk hozzá túl gyakran. Remek ételt lehet belőle készíteni, főleg erdei gombák társaságában. De ha esetleg nem kedveled a vadhúst, nyugodtan készítsd házinyúlból, esetleg marhából.

Vörösboros vaddisznóragu
Ritka csemege az átlagember asztalán a vaddisznó, inkább csak étteremben rendelünk, ha szerepel az étlapon, és persze ha szeretjük a vadhúst. De sose lehet tudni, mit hoz az élet, érdemes elsajátítani a ragu elkészítésének módját.

Gianni: „Rántott őzlábfejre bármikor kapható vagyok!”
Élesítette ízlelőbimbóit, majd kést és villát ragadott Gianni! Az ismert olasz étteremtulajdonos magyar fogásokat tesztelt, és hozzáértőként szigorú kritikát fogalmazott meg.

Egy kis különlegesség: szarvasbélszín mangolddal vajas tésztában
Ne ijedjünk meg! Az eredeti recept ugyan szarvasbélszínről szól, de a különbséget egy kisebb marha vesepecsenye vagy a szarvasszűz között csak egy sokat próbált ínyenc fedezi föl. Aki meg még nem kóstolt szarvasbélszínt, az úgysem fogja emiatt kritizálni ezt a nagyon finom sültet, amelyet a vörös húsoktól idegenkedők akár sertés szűzpecsenyével is kipróbálhatnak.