Életforma.hu


Tejfölös, paprikás szarvas ragu

Tejfölös, paprikás szarvas ragu 

A vadhús bár elég közkedvelt alapanyag, hozzájutni azonban nem túl egyszerű. Ha időnként szert tudunk tenni egy kis apróhúsra, egy jó tejfölös ragu biztosan kikerekedik belőle.
Erdei gombás vadnyúl comb

Erdei gombás vadnyúl comb 

A vadnyúl igazi csemege, nem jutunk hozzá túl gyakran. Remek ételt lehet belőle készíteni, főleg erdei gombák társaságában. De ha esetleg nem kedveled a vadhúst, nyugodtan készítsd házinyúlból, esetleg marhából.
Vörösboros vaddisznóragu

Vörösboros vaddisznóragu 

Ritka csemege az átlagember asztalán a vaddisznó, inkább csak étteremben rendelünk, ha szerepel az étlapon, és persze ha szeretjük a vadhúst. De sose lehet tudni, mit hoz az élet, érdemes elsajátítani a ragu elkészítésének módját.
Gianni: „Rántott őzlábfejre bármikor kapható vagyok!”

Gianni: „Rántott őzlábfejre bármikor kapható vagyok!” 

Élesítette ízlelőbimbóit, majd kést és villát ragadott Gianni! Az ismert olasz étteremtulajdonos magyar fogásokat tesztelt, és hozzáértőként szigorú kritikát fogalmazott meg.
Egy kis különlegesség: szarvasbélszín mangolddal vajas tésztában

Egy kis különlegesség: szarvasbélszín mangolddal vajas tésztában 

Ne ijedjünk meg! Az eredeti recept ugyan szarvasbélszínről szól, de a különbséget egy kisebb marha vesepecsenye vagy a szarvasszűz között csak egy sokat próbált ínyenc fedezi föl. Aki meg még nem kóstolt szarvasbélszínt, az úgysem fogja emiatt kritizálni ezt a nagyon finom sültet, amelyet a vörös húsoktól idegenkedők akár sertés szűzpecsenyével is kipróbálhatnak.