Facebook hozzászólás
1 150

POMPÁS MEDITERRÁN FOGYÓKÚRA

Sonkaágyban sült spárga

Ez ugyan már a spárgaidőszak farkincája, de azért nincs még késő! Könnyű nyári, karcsúsító finomság akár reggelire, akár vacsorára. Vagy bármikorra, hiszen a spárga, a sonka és sajt házassága már önmagában jót ígér!

Spárga sonkában, Kép: pxhere
Kép: pxhere

Hozzávalók:

Elkészítés:

Bős, sós vízben főzd 15 percig a fás részeitől már megszabadított spárgákat. Törölgesd le szárazra. Minden szelet sonka közepére tégy 5 szál zöldséget, majd tekerd fel. Kivajazott tűzálló tálba fektesd a kis csomagokat. Szórd meg a reszelt sajttal, és minden kis csomag tetejére tégy egy kávéskanál vajat. Nagyjából 10 perc alatt süsd aranybarnára közepes meleg sütőben. Reggelire, vacsira, de még előételnek is remek egy falat lesz!

Jó étvágyat!

Spárga rakottasan az esti bulimhoz

Spárga és tükörtojás, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Jönnek a barátaim egy kártyapartira, de már mindenki vadul fogyókúrázik. Nézzünk egy jó kis spárgás receptet! Ebben az a jó, hogy a zsúrkenyértől a különböző péksüteményekig minden jó hozzá! A spárga és a tojás pedig remek találkozó! Hát még a bulim?!…



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!