Hozzávalók:
- 20 szelet zöld spárga
- 4 szelet szerránói sonka
- 10 dkg kemény sajt
- 4 kk vaj
- csipet só
Elkészítés:
Bős, sós vízben főzd 15 percig a fás részeitől már megszabadított spárgákat. Törölgesd le szárazra. Minden szelet sonka közepére tégy 5 szál zöldséget, majd tekerd fel. Kivajazott tűzálló tálba fektesd a kis csomagokat. Szórd meg a reszelt sajttal, és minden kis csomag tetejére tégy egy kávéskanál vajat. Nagyjából 10 perc alatt süsd aranybarnára közepes meleg sütőben. Reggelire, vacsira, de még előételnek is remek egy falat lesz!
Jó étvágyat!
Spárga rakottasan az esti bulimhoz
Jönnek a barátaim egy kártyapartira, de már mindenki vadul fogyókúrázik. Nézzünk egy jó kis spárgás receptet! Ebben az a jó, hogy a zsúrkenyértől a különböző péksüteményekig minden jó hozzá! A spárga és a tojás pedig remek találkozó! Hát még a bulim?!…
Hozzászólás zárolva.