Facebook hozzászólás
503

Avokádókrém ínyenceknek!

Az avokádókrémet fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy uborkás szendvicsnek friss kenyérre kenve kígyóuborka szeletekkel.Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

2 db érett avokádó

fél doboz tejföl

1 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál citromlé

pár csepp Tabasco szósz vagy pici csípős Piros arany

fél fej, kis hagyma

frissen őrölt bors

Elkészítése:

Az avokádókat meghámozzuk, a magról lefejtjük a húsukat és villával pépesre törjük (nem baj ha kicsit darabos marad).

A citromlével és olívaolajjal elkeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott hagymát és a fűszereket – jól összekeverjük.

Ízlés szerint gazdagíthatjuk apróra vágott, piros húsú paprikával.

Az avokádókrémet fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy uborkás szendvicsnek friss kenyérre kenve kígyóuborka szeletekkel.

Jó étvágyat kívánunk!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!