Facebook hozzászólás
457

Az olasz menüsort a Trattoria Pomo D’Oro séfje készítette

Bár külföldre utazni mindig lehet, meg persze jó is, azért a kontinensen belüli országtúrák ideje leginkább tavasztól őszig tart. Ezek az utazások egyben gasztronómiai kalandozások is, amelyek hasonlóan tartós élményeket adhatnak, mint a kultúra egyéb területein tett felfedezéseink.

A menüsort a Trattoria Pomo D’Oro séfje készítette.

A cikk a Konyha&Fürdő Magazin 2011/Tavaszi számának Házi Séf mellékletében jelent meg.  





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!