Facebook hozzászólás
176

Csőben sült burgonya káposztával

Hozzávalók: 1 kg. burgonya, 60 dkg. káposzta, 2 fej hagyma, 2 dl. (szója)tejföl, kömény, oregánó, bazsalikom, fokhagyma, (bio) növényi margarin, fűszersó. 

Csőben sült burgonya káposztával elkészítése:

 

A burgonyát héjában süssük meg, ha nem új, akkor hámozzuk le, majd karikázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, egy kevés margarinon pároljuk meg, majd adjuk hozzá a durvára vágott káposztát, és lefedve pároljuk puhára. Fokhagymával és fűszerekkel ízesítsük. Egy kivajazott, hőálló tálba rétegesen rakjuk bele a krumpli karikákat és a káposztát: alul és felül burgonya legyen. Kb. 200 fokos sütőben előbb lefedve, majd anélkül süssük. Mikor a krumpli kezd pirulni, Öntsük le a tejföllel.

Jó étevágyat hozzá: Móni

Nézd meg a többi beérkezett receptet és szavazz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!