Csőben sült burgonya káposztával
Hozzávalók: 1 kg. burgonya, 60 dkg. káposzta, 2 fej hagyma, 2 dl. (szója)tejföl, kömény, oregánó, bazsalikom, fokhagyma, (bio) növényi margarin, fűszersó.
Csőben sült burgonya káposztával elkészítése:
A burgonyát héjában süssük meg, ha nem új, akkor hámozzuk le, majd karikázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, egy kevés margarinon pároljuk meg, majd adjuk hozzá a durvára vágott káposztát, és lefedve pároljuk puhára. Fokhagymával és fűszerekkel ízesítsük. Egy kivajazott, hőálló tálba rétegesen rakjuk bele a krumpli karikákat és a káposztát: alul és felül burgonya legyen. Kb. 200 fokos sütőben előbb lefedve, majd anélkül süssük. Mikor a krumpli kezd pirulni, Öntsük le a tejföllel.
Jó étevágyat hozzá: Móni
Nézd meg a többi beérkezett receptet és szavazz!
Hozzászólás zárolva.