Egyszerű és gyors ételek
Ezek a gyors ételek, akár egytálételként, de második fogásként is megállják a helyüket, a család étvágya és a háziasszony ideje szerint. Nekünk már sikerünk volt velük! Próbálkozzon!
Elkészítése: A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük és leszűrjük. A vékony csíkokra vágott húst a felhevített olajon megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban megpároljuk a felkockázott hagymákat. Beleszórjuk a felszeletelt gombát, és további 5 percig sütjük. Felöntjük a levessel és a tejszínnel, hozzáadjuk a húst, a felkarikázott sárgarépát, a felengedett borsót, és puhára főzzük. A tokányt sóval, borssal, cukorral és citromlével ízesítjük. Belevegyítjük az ételsűrítőt, és állandó keverés mellett kb. 1 percig forraljuk. A tésztával körítve, petrezselyemmel díszítve kínáljuk.
Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.