Fokhagymamártás nyersen Márti salátáján
Ez egy végtelenül egyszerű mártás, de még mindig sikert aratott! A fantáziádra bízom, hogy fejes saláta leveleit, vagy vegyesen, más zöldek keverékét ízesíted így! Csak rakj össze egy salátát, és öntsd ezzel nyakon! Pikáns estéd lesz! És ez nem vicc! A többit a fantáziádra bízom!
Hozzávalók:
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl olj
- 2 dl joghurt vagy tejföl
- só ízlés szerint
- frissen őrölt bors
- ízlés szerin mustár
- pár csepp citromlé
Elkészítés:
Az egészet jól keverd össze, és több órára dugd a hűtőbe! Ezután öntsd a salátádra! Ennyi a tudomány! Nem több! Teheted külön tálba más mártásokkal együtt, és a kedves vendég válogathat kedve szerint. Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.