Facebook hozzászólás
622

Fokhagymás, joghurtos csirkecomb

Elkészítem az öntetet a felsorolt hozzávalókból. A combokat egy kevés olajon átsütöm egy picit, majd a gázt takarékra véve, nyakon zúdítom az öntettel a csirkecombokat. Egyszerű, nem?

Hozzávalók:

4 csirkecomb (vagy 2 nagyobb csirkemell filé)

2 kis pohár joghurt

0,5 citrom leve

4-5 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)

1-2 ek olaj az öntethez

2 ek olaj a sütéshez

Elkészítem az öntetet a felsorolt hozzávalókból. A combokat egy kevés olajon átsütöm egy picit, majd a gázt takarékra véve, nyakon zúdítom az öntettel a csirkecombokat. Fedő alatt puhára párolom az egészet.

Párolt rizzsel tálalom.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!