Facebook hozzászólás
231

Friss zöldspárga hollandi mártással

A zöldségekből és halfélékből készült ételek közös tulajdonsága, hogy többségüknek az átlagosnál kevesebb az energiatartalma, így egy-egy jóízű étkezés után nem kell pluszkilóktól tartanunk.

Hozzávalók:

1 csokor zöldspárga,

sáfrány,

2 darab tojássárgája,

2 deci tejszín,

fél citrom leve,

só,

1 evőkanál vaj.

Elkészítése:

hollandi mártást készítünk: a tojást és a tejszínt vízgőz fölött habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét, a sót, a vajat, és az egészet összedolgozzuk. A spárgát megpároljuk, bevonjuk a hollandi mártással, és rászórjunk sáfrányt.

További ínycsiklandó receptekért kattintson ide!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!