Facebook hozzászólás
76

Göngyölt bélszín nyárson sütve, színesbors-mártással

Látványos és ízletes nyársra húzott göngyölt bélszín                   

Hozzávalók: 80 deka bélszín, 20 deka bacon, mustár, őrölt színesbors-keverék, 2 deci tejszín, só, 1 kiló burgonya.

Elkészítése: a pácolt bélszínt 20 dekás darabokra vágjuk, kiklopfoljuk, a baconnel beborítjuk, feltekerjük. Az így kapott húst 3 centis karikákra vágjuk, nyársra szúrjuk, és grillen vagy kevés forró zsiradékon megsütjük. A visszamaradt zsiradékban a mustárt megfuttatjuk, őrölt színesbors-keveréket szórunk rá, majd a tejszínnel felengedve mártást készítünk. A mosott burgonyákat megfőzzük, cikkekre vágjuk, és a hús mellett a grillen megsütjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!