Facebook hozzászólás
190

Grillezett bárányszeletek

A nyár közepén sem szabad megfeledkeznünk a kiegyensúlyozott táplálkozásról, ráadásul az évszak igazán kedvez a szabadtéri grillezésnek. Jöjjön tehát egy igazi húsétel a különleges ízek, zamatok szerelmeseinek!

Kép: Pixabay

Hozzávalók:

6 szelet báránycomb,

2 evőkanál olívaolaj,

2 deci száraz fehérbor,

1 evőkanál tarkabors,

só,

1 kiskanál szárított zsálya,

1 kiskanál rozmaring és kakukkfű.

Elkészítése:

a bort egy edénybe öntjük, beleszórjuk a fűszereket, és 3-4 órára belerakjuk a hússzeleteket. A pácolási idő leteltével leszárítjuk, majd olívával bekenjük őket, és grillrácson mindkét oldalukat 4-5 percig sütjük. Grillezett zöldségekkel, például cukkíni, paradicsom, paprika, hagyma, valamint gyümölcsökkel tálaljuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!