Facebook hozzászólás
118

Gyorsan egyszerűt: citromfagyi

Ügyes asszony a semmiből is megfőzi az ételt – tartja a kínai mondás, de sokszor nekünk is azzal kell megelégednünk, ami éppen a hűtőben van. Mutatunk egy gyors és finom receptet erre a helyzetre!

Kép: Chefkoch.de

Hozzávalók:

– 2 citrom

– 17 dkg porcukor

– 5 dl tejszín

Elkészítés:

Kimérjük egy tálba a porcukrot. A citromok héját lereszeljük, a levüket kifacsarjuk, ezt ráöntjük a porcukorra. A magokat nem kellenek, de a gyümölcshús igen. Hozzáadjuk a tejszínt, felverjük az egészet. Nem kell túl keményre, csak annyira, hogy lazán megtartsa a formáját. Egy edényben a mélyhűtőbe tesszük, fóliát teszünk a tetejére, majd néhány óra alatt lefagyasztjuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!