Facebook hozzászólás
303

Hűsítő finomság: Áfonyás, mascarponés fagylalt

A nyár, a nagy meleg nem is lehetne elviselhető egy kis édes, hűs finomság nélkül. A fagylalt immáron évtizedek óta örvend töretlen népszerűségnek, de egy kis trükkel megbolondítva feledhetetlen élményt jelenthet.

Hozzávalók:

150 gramm áfonya,

200 gramm porcukor,

1 deci tej,

300 gramm joghurt,

250 gramm mascarpone.

Elkészítése:

az áfonyát keverjük össze a fele cukorral, és tegyük félre. Közben a tejet, a joghurttal, a mascarponéval és a maradék cukorral keverjük krémes masszává, majd a fagylaltgépben fagyasszuk körülbelül 15 percig. Kivéve óvatosan adjuk hozzá az összeturmixolt áfonyát, és további 10 percre tegyük vissza a fagyasztóba.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!