Facebook hozzászólás
264

Húsok vörös- és fehérborral-receptekkel!

Sertés, bárány, borjú, baromfi, hal. Mindegyikhez ízében harmónikusan illeszkedik a bor, a szőlő. Most egy-egy sertés, bárány és borjú receptjével hozzuk meg kedvüket a főzéshez. 

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2009/4. számában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!