Facebook hozzászólás
9 301

ÜNNEPI FOGÁS

Igazi omlós kacsamell-sült Mártinál

Kacsát sütni nem igazán nagy feladat, egy a fontos, sosem szabad kiszárítani! Ha így csinálod, ahogy én, mindig omlós, puha lesz. A kísérletezés innentől a tiéd. Ha a végén egy picit hamarabb veszed ki a sütőből, akkor rózsaszínűbb lesz a belseje, de mindenképpen ízletesen omlik majd a szádban. Igazi ünnepi falatokat varázsolhatsz belőle mindig! Egy egész kacsamell négy éhes szájhoz elég, de ez a vendégeiden is múlik! Hihetetlen, de fél óra alatt tálalhatsz – csak az a kérdés, mennyi krumplit tudsz megpucolni pár perc alatt?

[/bs-text][/vc_column][/vc_row]





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!