Itt az igazi „cordon bleu” recept is!
Igazi francia marhargut és két bélszínből készült ételt ajánlunk. Ami a gallok kedvenc étele, az a mi gyomrunkat sem fogja „megfeküdni”..És itt az igazi cordon bleu recept!!
Cordon Blue
Hozzávalók: 6 szelet bélszín, 15 deka szeletelt trappista sajt, 15 deka pulykasonka, 6 evőkanál liszt, 2 tojás, 6 evőkanál morzsa, olaj, só, őrölt bors.
Elkészítése: a bélszínszeletet kiverjük, sózzuk, enyhén borsozzuk, és mindegyiket befedjük egy sonka, majd egy sajtszelettel. A húsokat roládszerűen feltekerjük, a szokásos módon bebundázzuk, majd bő, forró olajban pirosra sütjük. A kész roládokat ferdén felvágjuk. Zöldség- vagy burgonyakörettel tálaljuk.
Szilágyi Eta
A cikk a Konyha & Fürdő Magazin 2008. október-novemberi számában jelent meg.
Hozzászólás zárolva.