Facebook hozzászólás
149

Kati Kefires Epres lepénye

Az én kedvenc epres süteményem egyszerű, könnyű és finom. Kefires Epres lepényHozzávalók: 2 db tojás, 1 sütőpor, 2 pohár kefir, 2 kefires pohár cukor, 3/4 kefires pohár olaj, 4 kefires pohár liszt és eper.

Elkészítése:

 

Ezeket összekeverjük (én szét szoktam választani a tojássárgáját és a fehérjét. A sárgájához keverem a hozzávalókat, a fehérjéből habot verek és utána keverem a a többi masszához, akkor lazább a tésztája), tepsibe öntjük, a tetejére eper darabokat szórunk, majd megsütjük.

Tetejére hinthetünk porcukrot, nekünk jobban ízlik anélkül.

Nézd meg a többi beérkezett receptet és szavazz!

Jó étvágyat!
Kati



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!