Facebook hozzászólás
1 615

KELETI ÍZEK

Kókusztejes csirkeleves

Csirkeleves, keleties ízesítéssel, egyszerűen. Készülhet estére, vagy a „dolgozóba” egy üvegben (vagy esetleg a mostanában oly népszerű, színes étel boxok valamelyikében) elvinni. Somogyi Zoltán Max szerint 25-30 perc alatt kész!

Hozzávalók:

Kókusztejes csirkeleves, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Elkészítés:

Melegítsünk kevés olajat egy edényben, az apróra vágott fehér hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a kockákra vágott csirkehúst, és az ételízesítőt, pirítsuk le, sózzuk, majd öntsük fel az alaplével, és főzzük 15 percet. Adjuk hozzá a kókusztejet, és főzzük még 5-8 percet. Tálaláskor szórjuk meg vágott újhagymával és adjunk hozzá levesgyöngyöt.

Jó étvágyat hozzá! Max

Batyuban sült camembert

Gyors vacsora, vagy beszélgetős-mártogatós-kenegetős. Nem kell hozzá csúcs francia sajt, mert az ízeket fokozzuk a fűszerezéssel. Tehetünk rá pár csepp vörösbort, ízesített olívaolajat, fokhagymakrémet, vagy balzsamecet-sűrítményt is. A lehetőségek korlátlanok, egyedi ízesítéssel pompás vendégvárós ételt készíthetünk, és pár perc alatt elkészülhet – állítja Somogyi Zoltán Max.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!