Facebook hozzászólás
5 187

ÜNNEPI FINOMSÁG

Mosolygó fehér házi cipó

opogós, illatos cipót sütöttem gyorskovásszal, vaslábasban. El sem tudom mondani milyen érzés a saját sütésű kenyeret a kezünkben tartani, megszagolgatni, sőt – még egy kissé szentimentális is leszek de igen, megsimogatni! Aztán hűlés közben hallgatni az apró ropogásokat, amiktől hajszálvékony repedések keletkeznek a cipócskán majd kivárni, hogy meg lehessen végre vágni, és csak úgy üresen mélyeket szippantva a semmihez nem hasonlítható illatból beleharapni… Ez Pammer Livi ajánlása ünnepi receptünkhöz.

Jó étvágyat és kellemes ünnepet kíván: Pammer Lívia![/bs-text][/vc_column][/vc_row]





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!