Facebook hozzászólás
154

Őszi kávéreceptek

A Nespresso őszi limitált kiadású kávéőrleménye, az intenzív, de kiegyensúlyozott Dhjana négy különleges alkotóelem harmóniájából áll. A négy egzotikus termőhely négy őszi kávékülönlegesség inspirációjaként szolgált.  

Costa Rica egy mogyorós Cappuccino-val, a karamellizált mogyoró gyengéd ízével ejti rabul érzékeinket.
Brazília “Dulce” Espresso-val, egy intenzív kávéval kényeztet. Kolumbia “Frissítő Pillanattal”,
egy könnyed ital, mely gyümölcsös jegyeivel idézi az indián nyarat.India és a Chai Caffé Latte
egy igazi őszi, fűszeres kalandra csábít.

DHJANA ÉS A MOGYORÓS CAPPUCCINO
Adja át magát az őszies Cappuccino élvezetének!

1 ADAG
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 10 perc
Könnyű
HOZZÁVALÓK:
1 Dhjana kapszula (40 ml)
40 ml tej
30 ml mogyoró szirup
Egy csipet karamellizált mogyoró por
Cukor

Öntse a Dhjana kávét (40 ml) egy Cappuccino-s csészébe.
• A tejet keverje össze a sziruppal, és habosítsa fel az Aeroccino-val vagy a kávégépe segítségével.
• Az elkészített tejhabot öntse a kávé tetejére.
• Szórja meg a karamellizált mogyoró reszelékkel és kóstolja meg.
• Az élvezet fokozása érdekében adjon hozzá cukrot ízlés szerint.

A karamellizált mogyoró reszelék elkészítése:
Zúzza finom porrá a mogyorót. Tegye egy tűzálló tálba és adjon hozzá cukrot. Pirítsa, amíg arany barnára sül.

DHJANA ÉS A ‘DULCE’ ESPRESSO
Essen kísértésbe: a ‘Dulce’ Espresso egy vékony karamell réteggel és tejszínhabbal maga a kényeztetés!

1 ADAG
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 3 perc
Nagyon könnyű
HOZZÁVALÓK:
1 Dhjana kapszula (40 ml)
Dulce de Leche (Karamell öntet)
Tejszínhab
Karamell darabok

• Töltsön egy kis Ritual pohár aljára egy vékony réteg Dulce de Leche-t.
• Öntse a Dhjana kávét (40 ml) közvetlenül a pohárba, és tegyen rá tejszínhabot.
• A tetejét szórja meg karamell darabokkal.

DHJANA ÉS A “FRISSÍTŐ PILLANAT”
Frissüljön gyümölcsös-kávés különlegességgel!

1 ADAG
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 10 perc
Könnyű
HOZZÁVALÓK:
1 Dhjana kapszula (40 ml)
20 ml vörösáfonya vagy málna szirup
200 ml limonádé
2-3 jégkocka
Zúzott jég

• Öntse a szirupot egy Ritual receptes pohárba,
• a pohár tetejétől számított 2 cm-ig töltse fel
• zúzott jéggel, majd lassan adja hozzá a limonádét.
• Öntse a Dhjana-t egy shaker-be, tegyen hozzá
• 2-3 jégkockát és rázza erősen addig, amíg a
• jégkockák elolvadnak.
• Óvatosan és lassan öntse a lehűtött kávét a zúzott jég és a limonádé tetejére.
• A frissítőt azonnal megkóstolhatja és kínálhatja.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!