A rovat cikkei

GASZTRO

Buborékos álmok

Szilveszterkor, éjfélkor pezsgővel szokás koccintani az újév köszöntésére. Ettől függetlenül nem kell egész éjszaka…

Baconos csirkemáj

Nem túlzás, ezt a nagyszerű ételt tényleg el lehet készíteni húsz perc alatt, előkészítéssel, sütéssel együtt!

Ünnepi levesek

Halászlé,... borleves, vagy tárkonyos borjúragu leves? Melyiket kívánjuk az ünnepi asztalra? Mind a hármat! És…

Kávé flipp

Miért ne kínálnánk mi is otthon, vendégeinknek az étkezés végén, desszertként, emésztésserkentőként is felfogható…

Finom fenyőmagvak

Kevésbé ismert, hogy az európai mandulafenyő (Pinus pinea) és még néhány fenyőfaj magja emberi fogyasztásra is…