Facebook hozzászólás
482

Pulykahúsos bruschetta

Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség, ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept biztos siker, és Te is tutira el tudod készíteni! Aki tehát azzal takarózik, hogy nem hív vendégeket, mert nem tud főzni, az nem is akar! Kapd össze magad, mert egy kellemes, jó kis beszélgetés kikapcsol, és mindennél többet ér! Rajta, hívj vendégeket a hétvégére! 

Pulykahúsos brocchetta, Kép: gallicoop
Kép: gallicoop

Hozzávalók 4  éhes szájhoz:

Elkészítés:

A kenyeret megpirítjuk, fokhagymával bedörzsöljük, félretesszük. A húst befűszerezzük, és a forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A kenyérre helyezünk egy-egy húst. A paradicsomot feldaraboljuk, és a húsra halmozzuk. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Jó étvágyat és jó bulizást!

Beszéljünk a fánkról!
A fánk és a farsang története a magyar néphagyományban ugyan összeforr, azonban ha szétnézünk a fánktörténelemben, bőséggel találunk országokat, ahol egész évben hódolnak a fánkevés gyönyörűségének. És milyen jól teszik…!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!