Sajtos burgonyalángos
Ennek a lángosnak nem csak a tetején, hanem a tésztájában is sajt van. Gyors és laktató finomság hétvégére, akár egy füstölt kolbászos bableves mellé is.
Sajtos burgonyalángos
Hozzávalók: 60 deka főtt burgonya, 20 deka finomliszt, 15 deka edámi sajt, 1 tojás, ízlés szerint, só, őrölt fehér bors.
Elkészítése: A főtt burgonyát összetörjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a sajttal, liszttel és tojással összedolgozzuk. Kis lángosokat formálunk a tésztából, és tepsibe rakva, előmelegített, forró sütőben mindkét oldalukon megsütjük. Melegen, reszelt sajttal megszórva fogyasztjuk.
A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2009 február-márciusi számában jelent meg.
Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.