CSINÁLOM ÍGY IS, ÚGY IS
Sertéspörkölt Gazda módon
Fantázia, bátorság, jó étvágy! Hiszem, hogy ebben rejlik a jó étel titka. Persze kell hozzá egy kis alap is, de ez mindenkiben benne van, csak valamiért nem meri előcsalogatni. Mindjárt itt is van a következő ételem, amit már többféle módon elkészítettem, illetve tálaltam.
Jó étvágyat kíván hozzá: Steffel Csaba[/bs-text][/vc_column][/vc_row]
Rozmaringos pontyszeletek almás burgponyapürével
Szeretem a halat, de a ponttyal úgy vagyok, hogy (ez biztos az én hibám) mindig enyhén „iszapos” ízt érzek, de emiatt még lehet szeretni a pontyot is, csak ügyesen be kell fűszerezni vagy pácolni. Illetve egy finom, nem szokványos körettel is fel lehet dobni. Steffel Csaba pont így tett…
Hozzászólás zárolva.