Facebook hozzászólás
705

Szezámmagos sajtos sós rudak

Ropogós, nagyon eteti magát. Nem lehet eleget sütni belőle. Ez az egyik legfinomabb sajtos süti. Óvatosan azonban a sütéssel, mert nagyon gyorsan elkészül!

Hozzávalók:

25 dkg liszt

15 dkg vaj

20 dkg reszelt sajt

1 mokkáskanál sütőpor

1 kávéskanál só

2-3 kávéskanál tejföl

A lisztet a sütőporral és a sóval elkeverjük, majd a vajat belekockázzuk és robotgéppel vagy az ujjunkkal morzsásítjuk. Ezután 15 dkg reszelt sajtot keverünk bele, és végül 2-3 kávéskanál tejfölt. Két cipóba vesszük, vékonyra kinyújtjuk, a tetejét megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal és a maradék reszelt sajttal, majd vékony csíkokra vágjuk. 170 fokos sütőben 9 percig sütjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!