Túróval töltött csirkecomb
A csirkecombot sokféleképpen szoktuk készíteni. Finom rántva, sütve, pörköltnek vagy éppen töltött változatban. Most ez utóbbihoz ajánlunk egy különleges, de nagyon egyszerű túrótölteléket. Remek fogás lesz mindenki megelégedésére!
Hozzávalók
25 deka tehéntúró
4 egész csirkecomb
2 zsemle
1 deci tej
5 deka vaj
2 tojás
1 csokor metélőhagyma
só, őrölt fehér bors
olaj a sütéshez
Elkészítése
Az előzőleg tejben áztatott zsemléket kinyomkodjuk, majd a tehéntúróval együtt áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, az apróra vágott snidlinget és a két tojást. Sóval, borssal ízesítjük, majd összekeverjük. A csirkecombok bőrét fellazítjuk, és alá töltjük a túrótölteléket. Egy tűzálló tálba kevés olajat teszünk, belerakjuk a combokat és 1 deci vizet öntünk alá. Sütőben közepes tűzön, néha meglocsolva, mindkét oldalán aranysárgára sütjük. Bármiféle zöldségköret vagy saláta jól illik hozzá, de tálalhatjuk burgonyapürével vagy sült burgonyával is.
További ínycsiklandó receptek itt!
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.