Facebook hozzászólás
847

Ünnepi desszert: Málnás, mascarponés joghurttorta

Ennek a tortának az elkészítése bizony egy fél napot is igénybe vesz. De aki saját maga szeretne valami igazán finomat, különlegeset készíteni szülinapra, házassági évfordulóra, vagy egyéb ünnepi alkalomra, annak megéri a fáradtságot, mert nagyon finom!

A maradék joghurtot és mascarponét összekeverjük, a maradék cukorral és citromhéjjal ízesítjük. Belekeverjük a maradék feloldott zselatint, és hideg helyre állítjuk. Amikor dermedni kezd, a torta tetejére és oldalára kenjük. A csokoládés kukoricapely halmokból 8 darabot félreteszünk, a többit összemorzsoljuk, és a torta oldalába nyomkodjuk.

Habbá verjük a maradék 2 dl. tejszínt, és óvatosan belekeverjük a kissé megmelegített lekvárt, majd a tortára habrózsákat nyomunk. A félretett málnával és csokoládés kukoricapehely darabokkal díszítjük.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!