Facebook hozzászólás
90

Változatos saláták, nem „nyúltápok”!

Saláta készülhet szinte mindenből, és túloz az, aki azzal utasítja el ezt a változatos és finom fogást, hogy „nyúltápnak” bélyegzi. Következzen számos zöldséges és más saláta receptje.

Elkészítése: a főtt tojásokat vágjuk apró kockákra, majd keverjük össze a borecettel, a mustárral és az olívával. Sózzuk, borsozzuk. A cikóriasalátát vágjuk csíkokra, keverjük össze a spárgával, majd végül az ecetes-olajos tojással.

A receptek a Konyha&Fürdő magazin 2010/1. számában jelentek meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!