Facebook hozzászólás

MUZSIKA ÉS MÁS FŰSZEREK

Ismét kinyit a Varázsbolt

Régi kották, hangszerek, húrok, összhangzattan könyvek, karmesteri pálcák, a zenéhez, muzsikáláshoz köthető kevésbé ismert tárgyak vagy fogalmak, múlt, jelen, és még sok egyéb érdekesség… Bősze Ádám ismét a zenei világ rejtelmeibe kalauzolja a hallgatókat minden vasárnap 10.30-kor a Bartókon.

− A Varázsbolt a Bartók Rádió történetében új stílust, új hangot és új elérési módot is jelent. A műsorban az apró részletek bemutatásán keresztül szeretnénk a zene világát közelebb hozni a hallgatókhoz. Lesz egy epizód például a számítógépes játékok kísérőzenéjéről. Engem rendkívül érdekel, hogy egy ilyen univerzumban milyen zenék jelennek meg. Nagyon örülnék, ha a fiatalok, fiatal felnőttek tetszésüket lelnék a műsorban − árulta el az új évaddal kapcsolatban a műsorvezető, Bősze Ádám.

Bősze Ádám, Kép: MTVA, Kaszner Nikolett
Bősze Ádám, Kép: MTVA, Kaszner Nikolett

A második évadban szó lesz többek között a mikrofonról, a vonóról és a húrról, de foglalkozik majd a szerzői joggal is, és azt is megvizsgálja, miként kapcsolódik, kapcsolódhat össze a gasztronómia a muzsikával.

Informatív, szórakoztató, zenével illusztrált félórás Varázsbolt segítségével tehát a zenei világ eddig felfedezetlen területeit ismerhetik meg, akik Bősze Ádámmal tartanak. Jó szórakozást!

70 éves Richard Gere, és ez még semmi!

Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram
Richard Gere, Kép: @richardgereofficial, instagram

Helen Mirren és Richard Gere a legszebben idősödő híresség – legalább is az ismert, svéd, otthoni szépítőkészülékek gyártójának felmérése szerint. A szavazók szerint tehát lehet méltósággal és szépen is megélni az idős kort. Tegyük hozzá, hogy a Pretty Woman sármos üzletembere épp a napokban ünnepli a 70. születésnapját!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!