Facebook hozzászólás
1 523

SEVELED

Végre lesz min és kin nevetni! Köztük vagy Te is!

Csupa mosolygó, vidám ember koccintgatott az Aréna mozijának előcsarnokában Orosz Dénes új romantikus vígjátékának premierjén. A Poligamy és a Coming Out rendezőjének filmjében szerethető hősök szerelmi bonyodalmait követhetik a nézők – kiváló színészek előadásában – már a mozikban!

A premieren természetesen majdnem mindannyian végigvonultak a vörös szőnyegen: Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli mellet Mészáros Máté, Rezes Judit, Pálmai Anna is ott volt; a film néhány nagyszerű további szereplője, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Pogány Judit, Molnár Áron, Ónodi Eszter pedig egyéb elfoglaltságai miatt a távolból izgulhatott a díszbemutatóért.

Seveled hangulatkép a díszbemutatóról, Kép: sajtóanyag
Seveled hangulatkép a díszbemutatóról, Kép: sajtóanyag

Úgy tűnik, nagyon sokan sejtették, hogy egy nagyszerű szórakoztató film kezdi karrierjét, a Seveled első hazai vetítésének nézői között rengeteg szakmabeli és más híresség bukkant fel. Végignézte (és végignevette a filmet) a rendező korábbi filmjeinek főszereplője, Csányi Sándor, a frissen díjazott Gera Marina, a műfaj kiváló hazai művelője, Goda Krisztina, és a legmenőbb youtuberek közül többek között Viszkok Fruzsi és a Pamkutyáék, továbbá Szabó Győző, Iszak Eszti, Nádai Anikó, Szabó Simon és még sokan mások.

Seveled, díszbemutató, Kép: sajtóanyag

A Seveled csajozásban virtuóz, a hazugságban viszont ritkán sikeres főszereplője és első, igazi szerelmének története egy kis napsugarat hozott a télbe és a karácsonyi időszakban kiváló kikapcsolódásnak bizonyulhat!

Amikor minden a feje tetejére áll

Tenki Réka,Seveled, Kép: sajtóanyag
Tenki Réka, Kép: sajtóanyag

Érkezik az év leghazudósabb vígjátéka Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével. A legszélesebb közönségnek szóló komédia a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Jókat fogunk nevetni – magunkon is!





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Buja növényzet, dúsan zöldellő pázsit? Vajon mi lehet a titka?

Valljuk be bátran, hogy mi, a kertünk szerelmesei már hatalmas izgatottsággal várjuk, hogy végre valóban…

Íme, 2024 legjobb ötletei lakberendezéshez

Ha te is nyitott vagy az újdonságokra, szívesen dekorálod a lakásodat, és érdekelnek a legújabb trendek a…
1 / 3 451

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!