Facebook hozzászólás

Boszorkány bólé gyerekfarsangra

Drága Anyuka, drága nagyi, ezt a receptet még a csemete is pillanatok alatt össze tudja dobni. Ha rendeztek otthon egy kis farsangi bulit, varrjátok együtt a jelmezt, készítétek együtt az étel-italt is! Együtt tenni mindezt ugyanis sokkal szórakoztatóbb, mint sokszor maga a buli! 

Farsangi gyerekkoktél, Kép: pixnio
Kép: pixnio

Hozzávalók két csemetének: 

Elkészítés:

Meghámozzátok a kivit és a banánt, majd karikára vágjátok. A gyümölcsöket a többi “alkatrésszel” rakjátok turmixgépbe, és adj hozzá “kakaót”, vagyis jól pépesítsétek össze. Készítsetek ki két tányért. Az egyikbe öntsetek kevés vizet, a másikba kristálycukrot, A tálalópohárkákat először a vízbe, majd a cukorba mártsátok bele. Fordítsátok meg, majd osszták szét a turmixot a két pohárba. Kedvetekre díszíthetitek, sőt más gyümölcsöket is összeválogthattok!! Egészségetekre!

Őszibarackbólém
Mostanában kevésbé divatos ital a bólé, de annál finomabb! Tudni kell, hogy akkor a legjobb, amikor a nyers gyümölcs leve, és az italok aromája, ízvilága megfelelő mélységben keveredik. Csakis jégbe hűtött pezsgőt használj! Ha nem mered bevállalni, helyette önts bele szénsavas ásványvizet a legvégén. Léteznek igazi, nagy bóléstálak üveg merőkanállal, de poharakba öntve is kínálhatod. Ha nagy a meleg a kerti partin, csak tálalás előtt vedd ki a hűtőből, és frissen adagold a poharakba. Így lassabban melegszik fel! Adhatsz hozzá kis színes vagy fa pálcikákat a barackok kipecázásához! Ez azonban inkább nyárra való…
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 141

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!