Facebook hozzászólás
268

Egy igazi ínyencfalat – Borjúsült carpaccio

Szereti a borjúból készült ételeket? Akkor most Önnek ajánljuk ezt az egyszerű, ám mégis különleges finomságot. Akár az ünnepi asztalra is kerülhet. Ízleni fog!

Borjúsült carpaccio   Hozzávalók: 30 deka borjúsült, 8 evőkanál borjúhúsleves, 2 evőkanál balzsamecet, 3 evőkanál olívaolaj, 2 kávéskanál méz, 1 nagy alma, só, durvára őrölt vörös bors.

Elkészítése: A borjúsültet nagyon vékony szeletekre felvágjuk, és egyenletesen elosztjuk a tányérokon. A borjúlevest a mézzel felmelegítjük, hozzáadjuk az olíva olajat, és jól kikeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A meghámozott almát kockára vágjuk, belekeverjük a mártásba, és a carpacción elosztjuk.

A cikk a Konyha & Fürdő Piac magazin 2008. december- 2009. januári számában jelent meg.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!