Ellenállhatatlan tavaszi recept: sült csirkemell eperrel
Itt a tavasz és bár még nincs itt a szezonja, a következő receptünkben már a nyár is szerepet kap. Próbálja ki az epres csirkemell receptünket, nem fogja megbánni!
6 szelet csirkemellfilé
20 deka földieper,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál olívaolaj,
1 kiskanál mustár,
zlés szerint borecet,
só, őrölt bors.
Elkészítése:
A csirkemelleket kissé megborsozzuk, majd mustáros-mézes pácba tesszük két óra hosszára. Utána az olívaolajon mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajhoz adunk egy kevés mézet, és 1-2 percre rátesszük a félbevágott epreket, majd ráöntünk egy pici borecetet. Végül a tálra helyezett sült hússzeletekre öntjük. Párolt rizzsel kínáljuk.
Hozzászólás zárolva.