Facebook hozzászólás
1 317

ÍGY HŰSÖLNEK VÉRSZOMJASOK

Érvágás a konyhában

Ha valakik, akkor a spanyolok tudják, milyen az igazán meleg, de annak is ismerik a forszát, hogyan hűsítsék magukat! A bor alapú, alacsony alkoholtartalmú sangría – ami spanyolul annyit tesz: érvágás – erre tökéletes!

Sangría házilag, Kép: flickr

Hozzávalók:

Elkészítés:

Meghámozzuk, kimagozzuk és vékony szeletekre vágjuk az érett, édes őszibarackokat. Héjastul vékony szeletekre vágjuk a megmosott citromot is, hozzáadjuk a porcukrot, és az egészet így átkeverjük. Most adjuk hozzá a vörösbort, kavarjunk  megint egyet rajta, és már így mehet is be a hűtőbe kb. 2-4 órára. Talpas kelyhekben, jégkockával tálaljuk. Ez lesz a kerti partid éke! Oléééééééé!

Mézes-őszibarackos tejbegríz, a családi kedvenc

Kép: Krajcsó Judit

Létezik olyan gyerek, aki nem szereti a tejbedarát? Az ő kedvükért most feldobtuk az alapreceptet most egy kis mézzel és idény gyümölccsel. Szinte biztos, hogy anya-apa is belekóstol majd, annyira ellenállhatatlan…



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!