Facebook hozzászólás
384

Ezért megéri a konyhában senyvedni! Göngyölt bélszín nyárson sütve

Van, amiért megéri dolgozni. Bár ez a recept nem a legegészségesebbek közül való, az ínyenc hozzávalók és a végeredmény megéri a ráfordított időt!

Nem a legegészségesebb, de elképesztően finom! – Kép: PP Archív

Hozzávalók:

80 deka bélszín,

20 deka bacon,

mustár,

őrölt színesbors-keverék,

2 deci tejszín,

só,

1 kiló burgonya.

Elkészítése:

a pácolt bélszínt 20 dekás darabokra vágjuk, kiklopfoljuk, a baconnel beborítjuk, feltekerjük. Az így kapott húst 3 centis karikákra vágjuk, nyársra szúrjuk, és grillen vagy kevés forró zsiradékon megsütjük. A visszamaradt zsiradékban a mustárt megfuttatjuk, őrölt színesbors-keveréket szórunk rá, majd a tejszínnel felengedve mártást készítünk. A mosott burgonyákat megfőzzük, cikkekre vágjuk, és a hús mellett a grillen megsütjük.

További ínycsiklandó receptekért kattintson ide!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!