Ezért megéri a konyhában senyvedni! Göngyölt bélszín nyárson sütve
Van, amiért megéri dolgozni. Bár ez a recept nem a legegészségesebbek közül való, az ínyenc hozzávalók és a végeredmény megéri a ráfordított időt!
Hozzávalók:
80 deka bélszín,
20 deka bacon,
mustár,
őrölt színesbors-keverék,
2 deci tejszín,
só,
1 kiló burgonya.
Elkészítése:
a pácolt bélszínt 20 dekás darabokra vágjuk, kiklopfoljuk, a baconnel beborítjuk, feltekerjük. Az így kapott húst 3 centis karikákra vágjuk, nyársra szúrjuk, és grillen vagy kevés forró zsiradékon megsütjük. A visszamaradt zsiradékban a mustárt megfuttatjuk, őrölt színesbors-keveréket szórunk rá, majd a tejszínnel felengedve mártást készítünk. A mosott burgonyákat megfőzzük, cikkekre vágjuk, és a hús mellett a grillen megsütjük.
További ínycsiklandó receptekért kattintson ide!
Hozzászólás zárolva.