Facebook hozzászólás
235

Itt a spárgaszezon! Meg egy remek recept hozzá!

Áprilisban kezdetét veszi a spárgaszezon, érdemes kihasználni, hogy a piacokon végre jó áron kapni a friss spárgát. Adunk is egy receptet hozzá, amivel kényeztetheted magad és a neked kedveseket is. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

 

A kép illusztráció – Fotó: Pixabay

Hozzávalók
60 deka fehér spárga
20 deka reszelt sajt
2 deci tejföl
1 tojás
1 evőkanál citromlé
2 deka vaj
cukor, só,
őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítése
A spárgát megtisztítjuk, cukorral, citromlével ízesített sós vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, majd egy kivajazott jénaiba rakjuk. A tojást belekeverjük a tejfölbe, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a spárgára. Megszórjuk a reszelt sajttal, és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad, és szépen megpirul. Önálló ételként is kitűnő.

További ínycsiklandó spárgareceptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!