Facebook hozzászólás
1 120

Kukoricapelyhes bundában sült csirkemell

A rántott csirke sokunk kedvence, de ezzel a recepttel még azt is felülmúlhatjuk (talán)! Próbáld ki, nem fogod megbánni! Egy biztos, ezután a kukoricapehelyről nem csak az egészséges reggeli fog az eszedbe jutni…

A kukoricapehely nem csak reggelihez jó – Kép: sxc

Hozzávalók
1 teljes csirkemellfilé
3 evőkanál natúr kukoricapehely
3-4 evőkanál liszt
1 deci tej vagy víz
fűszerkeverék
olaj
só, ízlés szerint

Elkészítése
A csirkemelleket megmossuk, 2×2 centis kockákra vágjuk. A lisztet egy deci tejjel (esetleg vízzel) és fűszerekkel összekeverünk. A lényeg, hogy a nokedlitésztánál hígabb, de a palacsinta tésztánál jóval sűrűbb legyen. A csirkemell kockákat belefordítjuk a fűszeres tésztába, majd a kézzel apróra tört natúr kukoricapehelybe. Közepesen forró olajban készre sütjük.

Forrás: babbago.hu

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!