Facebook hozzászólás
1 451

ZÖLD PESTÓ KARÁCSONYRA

Különleges mártogatós sajttal, sörrel

Különleges adventi receptekkel lepett meg idén is a Magyar Sörgyártók Szövetsége. Nemcsak az ételek fantasztikusak, hanem a hozzá ajánlott hazai prémium sörök is. A szakemberek bátran állítják, a fantasztikus hazai sörök biztosan új színt visznek az ünnepi szezon menüibe. Íme, egy remek előétel

Sajtkrem martogatos, Kép: Pintér Árpád
Kép: Pintér Árpád

Jó minőségű tejszínes krémsajtot keverjünk el zöld pestóval és korai szüretelésű olívával. Tálaljuk poharakba grissinivel vagy bagett-tel és csíkokra vágott zöldségpálcákkal. Langyosan és hidegen is tökéletes előétel.

Mit igyunk hozzá?
Klasszikus cseh stílusú, malátás és nemeskomlós pilzenit

Extra tipp:
A roppanós friss zöldségek helyett tálalhatjuk hőkezelt bébi cukkínivel és bébi répával.

Thüringiai borjúkolbász

Thüringiai kolbász, főcím, Kép: Pintér ÁrpádPixeltaster
Kép: Pintér ÁrpádPixeltaster

Az összetartozás és a tűz melege ihlette azokat az ételkompozíciókat, amelyeket Magyar Sörgyártók Szövetségének adventi estéjén mutattak be. Ez a nem mindennapi fogás is azt bizonyítja, hogy a remek magyar prémiumsörök tényleg feldobják az ünnepi asztalt! Köszönjük a receptet!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!