Facebook hozzászólás

Őrület! Jegeskávé gyömbérrel!

Különleges kávés koktélokkal is meglephetjük szeretteinket, barátinkat! Ím egy tipp, az aromajegyeket fantasztikusan képviselő Ristrettóra! Ez az egyszerű jegeskávé, a még kifinomultabb ízek eléréséért adj hozzá gyömbért, ami kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét. Ezt a nap bármely szakában magadévá teheted!

Jeges Ristretto, Kép: Nespresso
Kép: Nespresso

Hozzávalók: 

  • Pure Recipe pohár
  • 3 jégkocka
  • 40 ml Ristretto kávé
  • 90 ml víz vagy tej
  • 2 szelet vékony gyömbér díszítésnek

Elkészítés:

Öntsd az egészet a shakerbe, és rázd kicsit össze. A pohárba tedd a jégkockát, arra öntsd a kávés keveréket! Tetejére tedd a két szelet kis gyömbért! … És most élvezd a nyarat!

További kávés recepteket itt találsz!

Van, aki forrón szereti … de hidegen is tökéletes!
A kihűlt kávé nem éppen élvezetes. Elveszti csáberejét, a krém összeesik, az aromákkal teli párolgó illat elillan: nem szívesen fogyasztjuk. Kivéve, ha éppen a meleg ellen alakítjuk hűsítő, finom nedűvé. Ez esetben egzotikus fűszerekkel, csokival-mogyoróval és gyümölcsökkel is gazdagíthatjuk az aroma-őrző kapszulákba rejtett prémium őrlemény zamatát. Próbáld ki!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 153

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!