Facebook hozzászólás
670

Paradicsomleves, ahogy még sosem próbáltad!

Még hogy a paradicsomleves csak betűtésztával jó! Ebben a receptben újraértelmezzük az egyik legnépszerűbb levesünket, és az eredmény fenomenális! Tehát következzék a zelleres-bazsalikomos paradicsomleves!

Hozzávalók
6 deci frissen készített paradicsomlé
20 deka szárzeller
1 szál póréhagyma
2 szál friss bazsalikom
3 deci húsleves (leveskockából is lehet)
1 kiskanál liszt
3 deka vaj
3 evőkanál sós pirított pisztácia a díszítéshez
ízlés szerint cukor, só és őrölt bors

Elkészítése
A pórét és a szárzellert tisztítás után felkarikázzuk, a bazsalikomot finomra vágjuk. A vajon megpirítjuk a lisztet, majd rátesszük a pórét és a zellert, kissé megfuttatjuk, ráöntjük a húslevest és a paradicsomlét. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, hozzáadjuk a bazsalikomot, majd jól összefőzzük. Leszűrjük, és hűtőbe tesszük.
Tálaláskor díszítsük apróra vágott zellerlevéllel és durvára vágott pisztáciával. Vajas pirítóst adhatunk mellé.

További ínycsiklandó receptekért kattintson ide!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!