Facebook hozzászólás

ORVOSILAG IS AJÁNLOTT

Tejszínes tárkonyos színes zöldségleves

Leves. Hetente legalább kétszer, háromszor (többször is lehet) leves kell ennem. Szeretem. Nem kell egy erős levesnek lenni, elég egy jó zöldséges vagy krémleves. Somogyi Zoltán Max igazán kellemes finomságot ígér nekünk!

Tejszínes, tárkonyos színes zöldségleves, Kép: maxkonyhaja hu
Kép: maxkonyhaja hu

Hozzávalók:

Tipp és trükk:

Zöldséges alaplevet készíthetünk szárított ételízesítőből is. Válasszunk só mentes keveréket, és főzzük forrásban lévő vízben 15-20 percet, majd szűrjük le.

Elkészítés:

Melegítsünk kevés olajat egy edényben, az apróra vágott fehér hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a zöldséget, és a tárkonyt pirítsuk le, sózzuk, majd öntsük fel az alaplével. Főzzük 15 percet. Adjuk hozzá a tejszínt, és főzzük még 5-8 percet. Tálaláskor szórjuk meg vágott újhagymával.

Jó étvágyat hozzá!

Max

Kókusztejes csirkeleves

Kókusztejes csirkeleves, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Csirkeleves, keleties ízesítéssel, egyszerűen. Készülhet estére, vagy a „dolgozóba” egy üvegben (vagy esetleg a mostanában oly népszerű, színes étel boxok valamelyikében) elvinni. Somogyi Zoltán Max szerint 25-30 perc alatt kész!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!