Facebook hozzászólás

Túrós fagyikehely erdei gyümölccsel – diétásan

A túró laktatóvá, és igazán különlegessé teszi az amúgy is diétás és fehérjedús fagyi kelyhet. A friss idénygyümölcsök antioxidánsokat és rostot csempésznek ebbe a frissítő desszertbe. Mintha csak a strandon lennél! Megsúgom, ez is Dudás Lili fitneszversenyző rteceptje! Ígérem, nem fogsz csalódni!

 

Túrós fagyikehely erdei gyümölccsel, Kép: Scitec Nutrition
Kép: Scitec Nutrition

Hozzávalók:

3 evőkanál túró

Scitec Protein Ice Cream light

friss vagy fagyasztott bogyós gyümölcsök

 

Elkészítés:

Az utasításnak megfelelően készítsd el a fagyit. Kanalazd egy kehelybe a túrót, majd erre adagold a a fagylaltot és díszítsd erdei gyümölcsökkel. A gyümölcsökből szószt is készíthetsz a következő módon: egy kisebb lábosban forralj fel kb. 25 dkg gyümölcsöt, amelyet ízlés szerinti mennyiségű édesítővel édesítettél. A végén ízesítsd néhány facsarás citromlével, majd hagyd hűlni és így kanalazd a fagylaltra.

Bor, mámor, Badacsony
Újabb kuriózum hellyel bővült a kiváló boráról híres badacsonyi régió: ezúttal ugyanis a legmagasabb ponton fekvő Kisfaludy-Ház és Étterem büszkélkedhet nemrég megnyílt Borteraszával, ahol minőségi borokkal és ételekkel élvezhetjük a szemünk elé táruló, páratlan balatoni kilátást.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!