Vendégvárónak sem utolsó: garnélás margarinkrém
A tavaszi zöldségfélék mellé sokan könnyű, de ízletes finomságot szeretnének, a garnélás margarinkrém pontosan ilyen! Próbálja ki, nem fogja megbánni!
Hozzávalók
15 deka koktélrák (lehet garnéla)
15 deka margarin
10 deka tehéntúró
5 deka kemény sajt
5 deka kenhető sajt
5 deka ementáli sajt
5 deka natúr gomolyasajt
3 gerezd fokhagyma
2 deci tejföl
kevés frissen facsart citromlé
Elkészítése
A garnélarákot vagy egyéb rákot margarinon megpároljuk, majd a túróval, a sajtokkal, a zúzott fokhagymával, a tejföllel és a frissen facsart citromlével összeturmixoljuk. Ezután a krémet összekeverjük a margarinnal. Forró pirítósra vagy friss házi kenyérre kenve kínálhatjuk. A krém tetejére citromkarikát és friss petrezselyemzöldjét tehetünk díszítésül.
Forrás: Harmóniában a margarinnal
További ínycsiklandó receptek itt!
Hozzászólás zárolva.