Facebook hozzászólás

Zöldborsós, spárgás és gombás vitaminbomba

Itt van a grillezés ideje. Én ezt a csodálatos és gazdag köretet, salátát gyakran szoktam készíteni. A grillezett húshoz tálalom, de főfogásként is szeretjük. Mindig nagy sikere van!

Hozzávalók

50 dkg zöldborsó, 15 dkg spárga, 12 dkg csiperkegomba, 1dkg margarin, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál cukor, metélőhagyma, só, 5%-os ételecet, vöröshagyma, őrölt fehér bors, morzsolt kakukkfű

Elkészítése

A spárgát megtisztítjuk, majd ecetes, cukros vízben megfőzzük. A zöldborsót kevés vízben megfőzzük, a cikkekre vágott gombát a felhevített margarinban megpároljuk.
Őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, majd minden hozzávalót tálba rakjuk, és összekeverjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel és metélőhagymával, majd roston sült húsokhoz vagy sült szárnyasokhoz kínáljuk.

Remélem, ízlik!

Forrás: Lenke olvasónk

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 153

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!