Facebook hozzászólás

Gyors igenek és nemek

Nem a tükröt kell leszerelni a falról, hanem saját magadba kell nézned! Mit gondolsz, hogy fogsz kinézni a hamarosan beköszöntő strandszezonra? Na látod, lépni kell, és ebben a szakértő segít!

Kizárólag diétával is lehet fogyni?

Csupán diétázással is fogyhatunk: ha ugyanis a szervezetünk által felhasznált energiamennyiség meghaladja a bevitt energiamennyiséget, akkor csökken a testsúlyunk. Napi 500 kcal energiadeficittel körülbelül havi 2 kilogrammtól tudunk megszabadulni. Azonban kizárólag diétázással jelentős izomtömeg-veszteség következik be, amit csak rendszeres sportolással tudunk megakadályozni, így a diétázás önmagában nem ajánlott.

Sárgarépalé, Kép: NaturMed Hotel Carbona
Gyömbéres-répás turmix az okos böjthöz, Kép: Carbona

Mi a mozgás-diéta egészséges aránya?

A jó testforma érdekében végzett egészséges fogyás étkezés-mozgás szokásos aránya 70%-30%, de a szakértő 50-50 százalékos arányt javasol, szerinte ugyanis legalább olyan fontos a jó edzés, mint a helyes étkezés.

A kézi vagy a gépi kozmetikai kezeléseket ajánlja inkább?

A kettő egymásra építhető, ezért kombináltan lehet őket alkalmazni a fogyókúra alatt.

(Forrás: Carbona)

Tavaszi méregtelítés – okosan!
A hideg időszak után mindannyian nehezebben vesszük rá magunkat a méregtelenítésre, pedig érezzük, hogy a szervezet leterhelt, hiszen nemcsak a nadrág feszesebb, hanem a kedvünk is feszültebb. Tudomásul kell vennünk, hogy testünknek is szüksége van időnként egy nagytakarításra. A méregtelenítő eljárásokkal az a célunk, hogy semlegesítsük és eltávolítsuk a lerakódott toxinokat, éppen úgy, ahogy a port is letöröljük időnként lakásunk eldugott zugaiban.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!