Facebook hozzászólás
1 605

KLASSZIKUS

Ettől nagyi is dobna egy hátast

Ellágyultam, amikor a piacon megláttam a csodás zöldbabhüvelyeket. Nem tudtam ellenállni! Nem tévedtem, és főztem egy olyan levest, ami a nagyimnak is nagyon ízlene! Imádta a lőrinci kertjében termett konyhai kincseket!

Zöldbableves nagyi módra, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Tisztítás és szálkátlanítás után kb. másfél centis darabokra vágom a zöldbabot. Másfél liter sós vízben puhára főzöm, majd paprikás hagymás rántást adok hozzá. Még 10 percig főzöm. Ecettel, sóval, cukorral, petrezselyem zöldjével ízesítem, végül tálaláskor tejfölt adok hozzá. Tetejét apróra vágott petrezselyemmel díszítem.

Jó étvágyat a nyár minden ízéhez!

Zöldbab vegán Alfredo szószban szarvacska tésztával

Zöldbab-vegán-szószban-Kép: bulkshop
Kép: bulkshop

Az Alfredo szószos tészta egy olyan étel, amelyet, ha Olaszországban járunk, szinte biztosan megkóstolunk, akkor is, ha kevés a pénzünk, spórolnunk kell, akkor is, ha dúskálunk a pénzben. Szinte mindenki szereti.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!