Azt hiszem készíteni fogok egy Aioli-t (fokhagymás mártás), karfiol krémet, és lesz fokhagyma krémleves is. Már most élvezem, hogy a füstös íz átjárja az ételt, és ezzel egy kicsit különlegessé teszi azt. Most aztán törhetem a fejem, mit is lehetne még megfüstölni ezzel a pompás szerkezettel - írja Max. Amíg gondolkodik, mi adunk néhány ötletet! Ti ezt a 7 füstölt receptet szerettétek legjobban! Válogassatok az Otthon főzök kínálatából!
- Házilag füstölt kacsamell
- Fokhagymás spagetti - rém egyszerűen
- Illatos teafüvön füstölt libamell, salátaágyon, narancsos teamártással
- Kapros-füstölthalas szendvicskrém Max konyhájából
- Ropogós saláta füstölt makrélával, tormás öntettel
- Füstölt padlizsán szeletek
- Márti lencselevese, hogy sok pénzed legyen!
Tolna gyöngye – Mezőföld konyhája
Mezőföldi halászlé, fácánleves fás galuskával, hátszín tócsnira tálalva pirított gombával, bátai csirkemell, friss salátaágyon, zöldfűszeres joghurttal… Ez csak néhány fogás a bikácsi Zichy Park Hotel étlapjáról. Nemcsak helyben, frissen készült fogásokról van szó, az alapanyagok is a birtokról, vagy a közelben működő kis kézműves műhelyekből származnak. Sebők István vezető konyhafőnök pedig maga kutatott a környéken, hogy a Mezőföld minden ízét megkóstoltathassa a pihenni, üdülni vágyó vendégekkel.