- 175 g Oreo keksz + néhány a díszítéshez
- 50 g vaj
- 700 g tejföl
- 750 ml tejszín
- 250 g cukor
- 2 x 1o gr zselatin
Elkészítés:
A kekszet megdaráljuk , az olvasztott vajjal és a kanál tejjel összegyúrom. Kapcsos tortaforma aljába belenyomkodjuk a tésztát, és amíg a krém elkészül, hűtőbe tesszük. A krémhez a tejfölt, a tejszínt, cukrot összekeverjük, és állni hagyjuk, hogy a cukor elolvadjon. Felverjük habnak, beledolgozzuk a zselatint (a tasakon lévő leírás alapján), és a krémet ráöntjük a kekszre.
Málnás, jaffa kekszes álom – sütés nélkül
Szeretjük a sütés nélküli desszerteket, főleg, ha azok nemcsak a szájnak, de szemnek is ingerei… Ez a kétféle kekszes, pudingos csoda a málna és a narancs fantasztikus találkozásából jött létre. Szülinapi meglepetésnek is nagyszerű, de a húsvéti asztalon is jól mutat. Néhány pillanatig…