Hozzávalók a piskótához:
- 4 tojás
 - 20 dkg eritrit vagy tetszőleges édesítő
 - 15 dkg darált dió
 - 15 dkg szeletelt mandula
 - 10 dkg zabliszt
 - 1 csomag sütőpor
 - 40 dkg reszelt répa
 - 1 narancs vagy citrom reszelt héja
 - 1 tk fahéj
 
Hozzávalók a mázhoz:
- 25 dkg sűrű kókuszkrém
 - 1 adag vanília ízű protein
 - ½ citrom reszelt héja
 
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180ºC-ra (hőlégkeverésen), és vajazzunk ki egy tortaformát vagy tepsit. A piskóta hozzávalóit keverjük össze jó alaposan, simítsuk a kivajazott formába, majd süssük készre kb. 35 perc alatt, tűpróbával ellenőrizzük. Pihentessük a formában addig, amíg kéz-meleg nem lesz, ezután borítsuk ki, és hagyjuk teljesen kihűlni. Közben keverjük el a máz hozzávalóit, majd csurgassuk rá a piskótára. A tetejét díszíthetjük dióval vagy akár néhány szem friss áfonyával is.
Az alkotó, Dudás Lili személyi edző azt üzeni, hogy a Scitec Diet Proteinben lévő zöld tea kivonat segít a fogyásban, a króm a vércukorszint egyensúlyban tartásában, a cink és a jód pedig jótékonyan hat az anyagcserére! Jó étvágyat húsvétkor is - bűntudat nélkül!